Forårstur for kreds 25's pensionister

Så er der forårstur for kreds 25's pensionister. Herunder følger invitationen.

I inviteres på forårstur til Roskilde onsdag d. 10. April 2019. Vi skal høre lidt om Kilderne i Roskilde og på en guidet rundvisning i Roskilde Domkirke. Derefter er der frokost på Roskilde Museum, som netop har åbnet Cafe "Freunde."

Kl. 10 mødes vi foran Domkirken, hvorefter vi går ca. 100 m til Skt. Hans kilde, der ligger nord for Domkirken. Her vil Inge-Lise fortælle lidt om de mange kilder, der har været i Roskilde. Der var engang opregnet 24 kilder, hvor der i dag er 8 navngivne kilder. Vi nøjes med at besøge den ene.

Kl. 10.45 samles vi foran Domkirken.

Kl. 11 -12 er der guidet rundvisning i to grupper.

Vi har nok alle været i Roskilde Domkirke, og får således et gensyn med de mange unikke, kongelige kapeller, som afspejler domkirkens 1000 års danmarkshistorie. Roskilde domkirke er UNESCO verdensarv.

Efter rundvisningen, følger vi skiltene og går til Sankt Ols stræde 3, hvor Roskilde museum ligger.

Kl. 12.30 er der en let frokost på Roskilde museum i Cafe Freunde. Har man lyst til at se museets udstilling, så koster det 50 kr. Se: Roskildemuseum.dk

Tilmelding til turen til kredskontoret senest d. 28. marts. Max deltagerantal er 60 personer (først til mølle princippet). Hvis der kommer flere, vil de sidste blive skrevet på venteliste.

Giv besked, hvis du ikke spiser med på museet.

Det er muligt at parkere i nærheden af Domkirken. NB der er 3 timers parkering.

Rejseplan med offentlig transport: Linie B fra Albertslund st. Kl. 9.11 til Høje Taastrup. Derfra kl. 9.26 med RE 4937 mod Næstved. I Roskilde kan man vælge at gå til Domkirken ca. 15 min (938m) eller tage bus 201A mod Trekroner St kl. 9.35

Venlig hilsen Lone, Lilly, Susann, Jette, Malthe og Inge-Lise

Emner

Målgruppe