Medlem Kredsweekend

Kredsweekend 2016

Kredsweekenden blev afholdt d. 2. og 3. september 2016 på Tune Kursuscenter.

Kredsstyrelsen vil gerne takke for en god kredsweekend, hvor stemningen og engagementet fra medlemmer og oplægsholdere var helt i top.

Vi var 67 medlemmer af Kreds 25, som var i Tune fredag og lørdag. Anders Bondo Christensen lagde ud med at fortælle om,  hvad der rører sig i hovedforeningen og hvordan han ser på de udfordringer, vi står overfor samt hvilke indsatser, der arbejdes på centralt og rundt omkring i landet.

Før middagen fejrede vi Kreds 25’s 40 års jubilæum, bl.a. med jubilæumsquizquiz. To lærere havde 9 rigtige, så vi trak lod og Dorthe Æbelø (HL) blev vinder af quizzen.
Derefter var der middag og hygge og fest i Kostalden.

Per Fibæk Laursen, professor i pædagogik ved Aarhus universitet, var første programpunkt lørdag. Han holdt oplæg under overskriften: Drop ambitionerne og lav god undervisning. Pers slides kan ses her.

Herefter kom Natasja Brock og Tine Marie og fortalte på ganske underholdende vis om deres erfaringer med lærerlivet, fra drømme om at være Disneylærer til virkeligheden som lærer.

Et par hyggelige dage blev afsluttet med frokosten og vi glæder os allerede til næste kredsweekend, som afholdes om to år.

Du kan se billeder fra kredsweekenden via dette link

Tak til Louise Gram for at tage billeder.